Instructies

Abonnement

Voor het afsluiten van een abonnement dient u eerst uw tegoed aan te vullen. Let op! Nadat u de betaling heeft uitgevoerd dient u het abonnement te activeren

Registreren

Om volledig gebruik te kunnen maken van de website dient u een persoonlijk account aan te maken, dit kan via de button “registreren”. U komt vervolgens op een pagina waar u zich kunt registreren als gebruiker. Vul alle velden zo compleet mogelijk in, uiteindelijk heeft u uw eigen uHorse.tv account.
TIP! Onthoud, bewaar of sla uw gegevens goed op!

Tegoed opwaarderen

uHorse.tv werkt met een tegoed in Euro’s waarmee u clips en/of livestreams kan kijken of een abonnement kan afsluiten.
U kunt uw tegoed opwaarderen via de “+” naast uw tegoed linksboven, of via “Mijn account” – “Saldo opwaarderen”. U dient vervolgens een bedrag te selecteren uit het keuzemenu en een betaalwijze te selecteren (iDeal of Creditcard). Onze provider Multisafepay zal vervolgens de veilige betaling verwerken.

Uw tegoed blijft onbeperkt geldig!

Video centrum

In het videocentrum kunt u de opgenomen clips terugvinden. De video’s zijn per evenement en dag opgeslagen. Ook heeft u de mogelijkheid om video’s te vinden via het ‘videoclips zoeken’ systeem. Door simpelweg een trefwoord en/of trefwoorden in te vullen kunt u zo de video waar u naar op zoek bent terugvinden.

TIP! Gebruik korte zoektermen of een gedeelte van een naam, indien u de gezochte clips niet in uw zoekresultaten te vinden zijn.

U kunt uw zoekresultaten verfijnen met het zoekveld of filters links van de resultaten.

Het kijken van een videoclip kost €4,00. En indien u een VIP special abonnement heeft kunt u alle clips gratis kijken.Ook heeft u de mogelijkheid een clip te downloaden voor € 25,00.
U kunt een volledige clip kijken / downloaden via de button rechtsboven de videospeler.

Livestream

Wij zenden gedurende het jaar regelmatig livestreams uit van toonaangevende paardensport evenementen, deze livestream kunt u tegen betaling van 5 Euro de gehele dag kijken. Indien wij meerdere livestreams uitzenden dan dient er per stream een betaling gedaan te worden.

Ook is er een mogelijkheid een abonnement voor een jaar te nemen, u kunt vanaf 150 Euro het gehele jaar alle live uitzendingen volgen.